Siberisch Lariks gevelbekleding
Gevelbekleding Siberisch Lariks Profiel SHP

Siberisch Lariks gevelbekleding

Siberische lariks gevelbekleding is een duidelijke leider voor een milieuvriendelijk en duurzaam bouwmateriaal. Externe houten gevelbekleding van Siberisch lariks wordt gebruikt voor traditionele en hedendaagse bouwprojecten. Siberisch larikshout wordt door architecten en bouwbedrijven goed geaccepteerd voor zijn esthetische schoonheid en natuurlijke duurzaamheid. De kleur van Siberisch lariks hout varieert van lichtgeel, goudkleurig, oranje tot roodachtig. Siberisch lariks hout is een van de meest gebruikte materiaal voor gevelbekleding en terrasplanken in heel Europa.

Profielen


{"general.name":"Naam","general.phone":"Telefoon","general.email":"E-mail","general.quantity":"Hoeveelheid","general.question":"Uw vraag","general.submit":"Verzenden","general.loading":"Even geduld aub","general.drawing":"Tekening","general.picture":"Afbeelding","general.profile":"Profiel","general.thickness":"Dikte, mm","general.width":"Breedte, mm","general.length":"Lengte, mm","general.extra":"Extra","general.dimensions":"Afmetingen, mm","general.profile_request_title":"Vraag over dit profiel","general.message_sent":"Uw bericht is succesvol verzonden. \\n Bedankt voor uw bericht! \\n Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.","validation.name.required":"Naam is verplicht","validation.phone.invalid":"Ongeldig telefoonnummer","validation.phone.required":"Telefoon is verplicht","validation.email.invalid":"Ongeldig e-mail","validation.email.required":"E-mail is verplicht","validation.quantity.required":"Hoeveelheid is verplicht","validation.question.required":"Vraag is verplicht"}

Verwering

Omdat Siberisch lariks hout veel harsen bevat, heeft het geen verdere behandeling nodig. Als u een speciale kleur van het hout wilt behouden, wordt het geadviseerd om het met olie te bedekken. Anders wordt de gevel zilvergrijs en krijgt de kleur van het grafiet. De periode van hoeveel tijd dit duurt zal variëren afhankelijk van de atmosferische variabelen en elk project individueel. Om de grijsachtige kleur veel sneller te krijgen, is de Siberische lariks gevelbekleding bedekt met ijzeroxide. Verdere speciale zorg is niet vereist voor dit soort coating.

De grondstof voor de Siberische lariks gevelbekleding is afkomstig van duurzame bossen. Het wordt industrieel gedroogd en heeft een vochtgehalte van 18%. We hebben Siberische lariks gevelbekleding in verschillende diktes en profielen. Als de benodigde hoeveelheid groter is, is het mogelijk om een speciaal profiel en afmetingen te produceren.

Voor-en nadelen

  • Milieuvriendelijk en duurzaam bouwmateriaal.
  • Zeer resistent tegen rot, insectenschade en verval.
  • De grote hoeveelheid harsen maakt het een van de meest duurzame zachthout ter wereld.
  • Siberisch lariks is harder en duurzamer dan het Europese larikshout.
  • Relatief lage kosten (te vergelijken met Ipe of Garapa hout).
  • Minder dimensionaal stabiel dan thermohout.
  • De longitudinale scheuren kunnen op de oppervlakte verschijnen.

Specificaties

Soorten Siberisch Lariks
Constructie Massief hout
Dikte 20 – 45 mm
Breedte 45 – 195 mm
Lengte 3000 – 6000 mm
Profielen Divers
Coating Niet verplicht
Fixering RVS bevestigingen

Lees meer