Houten terrasplanken
Terrasplanken Thermo essen voor clips

Houten terrasplanken

Het houten terras is een belangrijk onderdeel van privéwoningen, woonhuizen, commerciële gebouwen en terrasjes. Houten terrasplanken sieren de omgeving, biedt comfort en is eenvoudig te installeren. Het hout is een natuurlijk, verlengbaar en warm materiaal. Bij ons kunt u deze houten planken en hardhouten vlonderplanken kopen: thermohout (thermowood), Siberische lariks hout of geïmpregneerd grenenhout. Met houten buitenvloer kunt u verschillende stijlen en afwerkingen creëren. Houten planken kunnen gemakkelijk worden verjongd en opnieuw ingericht.

Al onze houten vlonders zijn klaar voor installatie. Bovendien kunnen vloerdelen worden bedekt met olie of impregnatie om een speciale vereiste kleur te verkrijgen. Er zijn standaardprofielen en maten van houten vlonderplanken en het is ook mogelijk om speciale vlonderplanken te produceren volgens de projectvereisten.

Thermowood vlonderplanken

Thermowood vlonderplanken zijn gemaakt van thermo grenen (thermisch naaldhout) en thermo essen (hardhout, zonder knopen). Houten vlonderplanken gemaakt van thermisch gemodificeerd hout zijn duurzaam en mooi. Een milieuvriendelijk proces dat alleen stoom en hitte bevat, verhoogt de stabiliteit, duurzaamheid en verlengt de levensduur van het hout. Hardhouten vlonderplanken, Thermowood essen – de duurzaamheidsklasse 1 (volgens de Europese norm EN 350-2).

Siberisch Lariks vlonderplanken

Siberisch lariks vlonderplanken zijn een goede keuze voor een nature uitziende en langdurige houten terras. De kleur van Siberisch lariks planken varieert van lichtgeel, goudkleurig, oranje tot roodachtig. Omdat Siberisch lariks hout veel harsen bevat, heeft het geen verdere behandeling nodig. Ook kunt u Siberisch lariks hout behandelen met olie en een andere gewenste kleur krijgen. Anders wordt het houten terras zilvergrijs en krijgt de kleur van het grafiet. De duurzaamheidsklasse 3 (volgens de Europese norm EN 350-2).

Geïmpregneerde grenen terrasplanken

Geïmpregneerde terrasplanken van grenenhout zijn een van de meest economische opties voor houten terrassen. Geïmpregneerde grenen vlonderplanken zijn niet schadelijk voor mensen, dieren en planten. Keuze van de impregneren kleur: bruin of groen. De duurzaamheidsklasse 3 (volgens de Europese norm EN 350-2).