Multiplank eiken vloeren
Multiplank eiken vloeren met kliksysteem

Multiplank eiken vloeren met kliksysteem zijn een populaire keuze geworden voor veel huizen en commerciële gebouwen, omdat ze eruit zien als massief hout en veel gemakkelijker, sneller en goedkoper te installeren zijn. Multivloer heeft een drielaagse structuur, alle drie de lagen zijn gemaakt van echt hout. De toplaag is een dunne plank van massief eikenhout. Een middelste laag is gemaakt van dwarsgelegde, massieve naaldhoutstroken (grenen). De speciale lijmmethode zorgt voor een extreem goede stabiliteit. De onderste laag is gefineerd hout, het is een speciale stabiliserende laag. Deze laag wordt gebruikt om de structuur van eiken vloeren te stabiliseren, is bestand tegen kromtrekken en helpt ook het binnendringen van vocht te voorkomen. De middelste en onderste laag helpen de planken te ondersteunen en geven ze een hoge mate van duurzaamheid. Deze stabiliteit maakt het gebruik van kliksystemen bij de gewrichten mogelijk.
Multiplank eiken vloeren zijn ook een ideale oplossing voor vloerverwarming. Parketvloeren hebben alle kleurvariaties en rijke structuren van massief hout en zijn er in verschillende afwerkingen, van natuurlijke, lichte tot donkere tinten. Multiplank eikenhouten vloeren zijn een 100% natuurlijk product.

Afmetingen

[{"id":"210","drawing_url":null,"picture_url":null,"thickness":"12 (9+3)","width":"160","length":"1080","profile":"4V","dimensions":"","extra":"All grades","product_id":"22","parent_id":null,"order":"0","picture_title":""},{"id":"211","drawing_url":null,"picture_url":null,"thickness":"13 (9+4)","width":"200","length":"2400","profile":"4V","dimensions":"","extra":"All grades","product_id":"22","parent_id":null,"order":"1","picture_title":""}]
{"general.name":"Naam","general.phone":"Telefoon","general.email":"E-mail","general.quantity":"Hoeveelheid","general.question":"Uw vraag","general.submit":"Verzenden","general.loading":"Even geduld aub","general.drawing":"Tekening","general.picture":"Afbeelding","general.profile":"Profiel","general.thickness":"Dikte, mm","general.width":"Breedte, mm","general.length":"Lengte, mm","general.extra":"Extra","general.dimensions":"Afmetingen, mm","general.profile_request_title":"Vraag over dit profiel","general.message_sent":"Uw bericht is succesvol verzonden. \\n Bedankt voor uw bericht! \\n Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.","validation.name.required":"Naam is verplicht","validation.phone.invalid":"Ongeldig telefoonnummer","validation.phone.required":"Telefoon is verplicht","validation.email.invalid":"Ongeldig e-mail","validation.email.required":"E-mail is verplicht","validation.quantity.required":"Hoeveelheid is verplicht","validation.question.required":"Vraag is verplicht"}

Voor-en nadelen

  • Deze multivloer kan zwevend worden geïnstalleerd, wat betekent dat u niet hoeft te lijmen of nagel het op het onderliggende oppervlak.
  • Voorzien van het makkelijke te leggen kliksysteem.
  • Multiplank eiken vloer is stabieler dan gewone massief houten vloeren.
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Het heeft een echte laag hardhout aan de bovenkant.
  • Kan worden geschuurd en opnieuw afgewerkt in tegenstelling tot veel andere soorten vloeren, zoals laminaat.
  • Een eco-verstandig alternatief voor de traditionele massief houten vloeren.
  • Duurder dan andere vloeren, zoals laminaat.

Specificaties

Soorten Europees eiken
Constructie Multiplank
Onderlaag Echt hout
Dikte 12 / 13 mm
Toplaag 3 / 4 mm
Breedte 160 – 200 mm
Lengte 1080 – 2400 mm
Kant afwerking Micro velling (4V)
Afwerking Divers
Vloerverwarming Geschikt

Lees meer