Visgraat eiken vloeren
Eiken vigraatparket met 5G klik voor een zwevende installatie

Visgraat eiken vloeren

Visgraat eiken vloeren, ook wel visgraat parket of visgraat lamelparket genoemd, zijn tegenwoordig een van de meest populaire ontwerpen en herkenbare hardhouten vloeren. Visgraat parketvloer lijkt erg op hongaarse punt eiken vloeren – het belangrijkste verschil is dat visgraatvloeren rechthoekige planken zijn, terwijl chevron planken onder een hoek worden gesneden. Onze visgraat parketvloeren zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken. De constructie van deze duoplank eiken vloeren bestaat uit twee lagen; de bovenste laag is een dunne plank van massief eikenhout en de onderste laag is een berken multiplex. Lagen maken dit product veel stabieler dan gewoon hardhout. Duoplank visgraat eiken parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Deze vloerdelen kunnen ook worden geborsteld.

Afmetingen van Visgraat eiken vloeren

[{"id":"171","drawing_url":null,"picture_url":null,"thickness":"12 (9+3)","width":"105\/ 120\/ 140","length":"525\/ 595","profile":"","dimensions":"","extra":"","product_id":"16","parent_id":null,"order":"1","picture_title":""},{"id":"175","drawing_url":null,"picture_url":null,"thickness":"12\/ toplaag 3","width":"105","length":"525","profile":"","dimensions":"","extra":"","product_id":"16","parent_id":"171","order":"1","picture_title":""},{"id":"209","drawing_url":null,"picture_url":null,"thickness":"12 (9+3)","width":"160","length":"1080","profile":"","dimensions":"","extra":"","product_id":"16","parent_id":null,"order":"2","picture_title":""},{"id":"311","drawing_url":null,"picture_url":null,"thickness":"15 (12+3)","width":"69","length":"345","profile":"","dimensions":"","extra":"","product_id":"16","parent_id":null,"order":"0","picture_title":""},{"id":"329","drawing_url":null,"picture_url":null,"thickness":"12\/ toplaag 3","width":"120\/ 140","length":"595","profile":"","dimensions":"","extra":null,"product_id":"16","parent_id":"171","order":"2","picture_title":""}]
{"general.name":"Naam","general.phone":"Telefoon","general.email":"E-mail","general.quantity":"Hoeveelheid","general.question":"Uw vraag","general.submit":"Verzenden","general.loading":"Even geduld aub","general.drawing":"Tekening","general.picture":"Afbeelding","general.profile":"Profiel","general.thickness":"Dikte, mm","general.width":"Breedte, mm","general.length":"Lengte, mm","general.extra":"Extra","general.dimensions":"Afmetingen, mm","general.profile_request_title":"Vraag over dit profiel","general.message_sent":"Uw bericht is succesvol verzonden. \\n Bedankt voor uw bericht! \\n Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.","validation.name.required":"Naam is verplicht","validation.phone.invalid":"Ongeldig telefoonnummer","validation.phone.required":"Telefoon is verplicht","validation.email.invalid":"Ongeldig e-mail","validation.email.required":"E-mail is verplicht","validation.quantity.required":"Hoeveelheid is verplicht","validation.question.required":"Vraag is verplicht"}

Visgraat eiken vloeren leggen zonder lijm?

Dit kan met Multiplank eiken visgraat vloeren! Het is een bijzondere eikenhouten visgraatvloer met 5G®kliksysteem.
Het 5G®kliksysteem is een speciaal ontworpen voor de zwevende installatie op de ondervloer zonder spijkeren of lijmen. Het was nog nooit zo eenvoudig om een visgraatparket te leggen. Dit visgraatparket kan zwevend worden geïnstalleerd, wat betekent dat u niet hoeft te lijmen of nagel het op het onderliggende oppervlak. Dit bespaart veel tijd en kosten voor de installatie.

Eiken Visgraat Vloer met kliksysteem

 • Voor de installatie geen lijm nodig!
 • Dit Visgraat parket is perfect geschikt voor een zwevende installatie (zonder verlijmen of spijkeren).
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • 100% natuurlijk product.
 • Dit visgraat lamelparket heeft een drielaagse structuur.


Alternatieve patronen van visgraatvloeren

Het visgraatpatroon lijkt eigenlijk op de lay-out van een visgraat, maar andere modellen van hetzelfde houten planken kunnen worden gelegd. Een populaire legmethode is de diagonale visgraat wanneer het patroon op de diagonaal van de kamer wordt gelegd. Een andere methode is dubbel visgraat – twee planken die per kant worden gelegd in plaats van één. Er kunnen ook mandweefpatronen worden bereikt. Naast visgraat eiken vloeren verkopen we ook hongaarse punt eiken vloeren en meer traditionele 1-strook plankenvloeren in zowel duoplank/ multiplank als massief houten constructies.

Voor-en nadelen

 • Eiken visgraat parket is een van de meest herkenbare en onderscheidende hardhouten vloeren.
 • Duoplank vloer is stabieler en vochtbestendiger dan standaard massieve houten vloeren.
 • Visgraatvloeren hebben een echte laag hardhout aan de bovenkant.
 • Deze vloeren kunnen worden geschuurd en opnieuw afgewerkt in tegenstelling tot veel andere soorten vloeren, zoals laminaat.
 • Een ecologisch alternatief voor traditionele massieve houten vloeren.
 • Duurder dan andere vloeren.
 • Moeilijkere installatie vergeleken met standaard eiken vloeren.

Specificaties

Soorten Europees eiken
Constructie Multiplank
Onderlaag Berken multiplex
Dikte 12 / 16 mm
Toplaag 3 / 4 mm
Breedte 69 – 160 mm
Lengte 345 – 1080 mm
Kant afwerking Micro velling (4V)
Afwerking Divers
Vloerverwarming Geschikt

Lees meer

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.